Kolejny plan zdjęciowy programu kulinarnego „GotuJEMY ze Splendorem” za nami. Tym razem gościliśmy w kuchni restauracji „Wiluszówka” w Dębicy, gdzie Michał Świerad, mistrz sztuki kulinarnej i prowadzący nasz program gotował…. Nie, nie zdradzimy co, bo dania będą do odgadnięcia w naszym konkursie, w którym będzie można wygrać naprawdę smakowite i cenne nagrody. Za to możemy zdradzić, że w kuchni wspierali go Jan Borek, animator kultury i dyrektor Miejskiego Ośrodka Kultury w Dębicy, Renata Nagawiecka, właścicielka willi Wiluszówka oraz Joanna Gałuszka, prezes firmy „G-Krusz”. W kuchni było gorąco, pełno dobrej zabawy, aromatycznych zapachów i pysznych potraw. Za realizację programu dla Agencji Wydawniczo – Marketingowej „TOR – PRESS” odpowiedzialny jest Marek Świerczek ze Studia „Nakręceni”. Wspierali go za kamerą Paweł Stawinoga oraz odpowiedzialny za dźwięk Kamil Oleszko. Zdjęcia są autorstwa Jacka Papugi i Marka Świerczka.
- FOT. MAREK ŚWIERCZEK
- FOT. MAREK ŚWIERCZEK
- FOT. JACEK PAPUGA
- FOT. JACEK PAPUGA
- FOT. JACEK PAPUGA
- FOT. JACEK PAPUGA
- FOT. JACEK PAPUGA
- FOT. JACEK PAPUGA
- FOT. JACEK PAPUGA